DROPIJS MET ZOETHOUTPOEDER EN -SIROOP

Voor: ong. 1 Liter ijs

INGREDIËNTEN

• 4 gepasteuriseerde eidooiers
• 125 g lichte bruine suiker
• 500 ml slagroom
• 3 tl Grof zoethoutpoeder
• 1 tl geraspte biologische geraspte citroenschil
• Naar smaak 2 el Zoute zoethoutsiroop of Zoete soethoutsiroop


BEREIDING

Klop de eidooiers en de suiker tot ze licht en luchtig zijn. Voeg het droppoeder en de geraspte citroenschil toe. Klop het ijs tot het stijf is en vouw het in de eierdooiers. Giet het mengsel in een ijsmachine of een geschikte container en leg het voor ong. 4 uur in de vriezer. Roer het ijs 3-4 keer door tijdens het eerste uur in de vriezer. 

Tip!
Een beetje dropsiroop toevoegen tijdens de laatste keer doorroeren maakt het ijs nog lekkerder.

Uw product toevoegen
{{currentItem.AddedQuantity}} Artikel(en) toegevoegd aan winkelwagen
{{currentItem.CartObject.ProductName}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}}
Winkelwagen subtotaal {{basket.FormattedProductsTotal}}
Ga naar winkelwagen Verder winkelen
Product verwijderd uit mandje