PURE CHOCOLATE CHIP KOEKJES MET ZOETHOUT

Voor: ongeveer 20 koekjes


INGREDIËNTEN

• 150 g zachte boter 
• 250 g rietsuiker
• 75 g bruine suiker 
• 2 eieren
• 1 kleine tl zout
• 300 g tarwebloem
• 5-6 tl Grof zoethoutpoeder
• 75 g geroosterde amandelen, grof gehakt
• 120 gram pure chocolade, grof gehakt


BEREIDING

Meng de zachte boter, rietsuiker en bruine suiker grondig. Voeg een ei per keer toe en meng grondig. Voeg de overige ingrediënten toe en meng grondig. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg een groot vierkant stuk vetvrij papier op een bakplaat en schep het mengsel met behulp van twee lepels. Laat ruimschoots ruimte tussen elke lepel mengsel. Bak de koekjes in de voorverwarmde oven gedurende ong. 8-9 minuten. Houdt er tussendoor een oogje op. Verwijder de koekjes uit de oven voor ze te donker worden (anders is de dropsmaak minder intens) en laat ze afkoelen.

Uw product toevoegen
{{currentItem.AddedQuantity}} Artikel(en) toegevoegd aan winkelwagen
{{currentItem.CartObject.ProductName}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}}
Winkelwagen subtotaal {{basket.FormattedProductsTotal}}
Ga naar winkelwagen Verder winkelen
Product verwijderd uit mandje